E-post er ugyldig eller inneholder spesialtegn som ikke støttes

Hvis du får denne meldingen når du prøver å logge deg inn så kan årsaken være:

•  at du enten bruker Samsung nettbrett/telefon
  •  Safari som nettleser.

Dette utstyret/nettleseren kan i noen tilfeller legge på et blankt tegn etter epostadressen.

Løsningen:

Forsøk å logge på ved hjelp av en annen nettleser eller annet utstyr om dette er mulig.

Kontroller at det ikke er noen blanke tegn foran eller etter epostadressen så skal du få logge deg inn.

For å komme til brukerveiledning for søkere Klikk her